OM JANO-SERVICE

– SÅDAN STARTEDE DET HELE…

HISTORIEN BAG JANO-SERVICE

I mange år arbejdede Jan Olsen med rengøring. Han havde særligt kompetencer inden for vinduespolering og vinduespudsning. Men i 1993 valgte han at blive selvstændig og startede derfor Jano-Service.

Siden er det gået stærkt, og han og Jano-Service har løst mange rengøringsopgaver for både store og små virksomheder.

I dag er vi stadig en virksomhed med få ansatte. Og det er helt bevidst. Vi vil nemlig gerne have de bedste forudsætninger for altid at kunne opretholde den gode, personlige kundeservice som vores rengøringsfirma netop bygger på.

Selvom vi er få klarer vi altid store ordrer. Her anvender vi vores kvalitetsbevidste underleverandører og kompetente samarbejdspartnere.

VORES VISION

Som erhvervsrengøringsfirma er vores vision at kunne give vores kunder den bedste service og rengøring – til en rimelig pris. Vi er pålidelige og overholder alle vores aftaler.

Samtidig udfører vores rengøringsfirma alle opgaver indenfor vinduespolering, vinduespudsning og erhvervrengøring.

Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, og vores opgaver udføres altid af et professionelt fagfolk, der ved, hvad de laver.

Skal vi hjælpe dig med din rengøringsopgave?

RENGØRINGSFIRMA TIL

ALLE TYPER ERHVERVSRENGØRING


Jano-Service har eksisteret siden 1993, og vi har derfor mange års erfaring inden for rengøring i baggagen. Vi hjælper både store og små virksomheder samt institutioner med alle former for rengøringsopgaver. Enten en gang imellem eller gennem en fast serviceordning.

Vi er særligt specialiseret i generel erhvervsrengøring, der indebærer kontorrengøring, rengøring af gulve og vinduespudsning. Derudover kan vi tilbyde rensning af solcelleanlæg og ejendomsservice.

Vi kan blandt andet hjælpe din boligforening med trappevask, pudsning af vinduer, indvendig rengøring og slibning samt behandling af gulve.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset hvilken rengøringsopgave vi er ude på. Hurtig og sjusket rengøring kender vi ikke til – uanset størrelsen på opgaven.

Kontakt os

VIL DU VIDE MERE OM, HVAD VI KAN TILBYDE DIG?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Jano-Service? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvor du blot beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​ Så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar og et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

  JANO-SERVICE

  Huginsvej 1
  3300 Frederiksværk

  40 20 51 52
  info@janoservice.dk

  CVR nr. 29259496