VINDUESPUDSNING I FREDERIKSVÆRK TIL VIRKSOMHEDER OG ERHVERV

Vinduer kan blive mærket af vind og vejr – især sætter forurening, røg og snavs fra naturen og omegn sine spor på dine vinduer, og det kan være særligt svært at få af, hvis ikke vinduerne pudses med jævne mellemrum.

Hos Jano-Service i Frederiksværk har vi stor erfaring med professionel vinduespudsning. Vi udfører opgaver for erhverv og andre virksomheder i og omkring Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød – og vi står også klar til at udføre vinduespolering af vinduerne i din virksomhed, institution eller lignende.

I vores arbejde med erhvervskunder er diskretion, loyalitet og tillid nøgleord. Med os på en pudsningsopgave, kan du altid være sikker på at få udført et grundigt stykke arbejde med sikkerheden i top, så dine vinduer igen kommer til at fremstå flotte og skinnende. Vi overholder altid vores aftaler, ligesom vi lægger stor vægt på tryghed og diskretion, når vi udfører vinduespudsning for dig i arbejdstiden.

Vi løser alle opgaver indenfor vinduespudsning

Vi er et alsidigt rengøringsfirma i Frederiksværk, med vinduespudsning som vores primære styrke. Vi udfører alt indenfor både pudsning af vinduer og liftarbejde  – herunder afvaskning af glastage, indvendige spær og meget mere. Derfor har vi også udstyr til at udføre langt de fleste typer opgaver, og vi kan helt sikkert også løse jeres.

Efter en vinduespudsning sikrer vi, at din virksomheds vinduer igen fremstår præsentable, og at solen igen kan skinne ind.

Skræddersyede aftaler til din virksomhed i Frederiksværk 

Vi udfører vinduespudsning og erhvervsservice for mange forskellige typer kunder i hele Frederiksværk, herunder alt fra forretninger til skoler, rengøring til erhverv eller kontorrengøring og boligforeninger.

Med vores moderne udstyr kan vi klare vinduespudsningen i etager helt op til 12 meters højde – udvendigt såvel som indvendigt, vi kan derfor trygt sige at vi kan hjælpe med pudsning af langt de fleste vinduer i Frederiksværk. Der er altså ingen opgave, der er for stor eller lille for os.

For os er gennemsigtighed og overensstemmelse vigtigt – derfor får du altid en skræddersyet aftale, når du vælger Jano-service til pudsning af dine vinduer og andre rengøringsopgaver. Desuden, hvis du ikke ønsker en fast aftale, er det med en løsning fra os også mulighed for kun at få besøg af en vinduespudser til en enkeltstående opgave efter behov.

Vi kan udføre specialopgaver

I forbindelse med vores tilbud om pudsning af vinduer, tilbyder vi også at udføre specialopgaver i hele lokalområdet. Det kan blandt andet være rengøring af spærkonstruktioner og højthængende lamper til udskiftning af pærer og rensning af tagrender. Kunne du tænke dig at få mere at vide om dette, er du naturligvis velkommen til at kontakte os – dine lokale vinduespudsere i Frederiksværk.

Book en aftale til vinduespudsning i Frederiksværk

Hvad koster en vinduespudsning? Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i Frederiksværk eller omegn med effektiv vinduespudsning, eller har du spørgsmål til vores priser? Så kontakt os endelig.

Vi står klar til at tage en snak med dig, hvor vi sammen kan finde frem til den løsning, der bedst passer til dine behov og ønsker, og vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, der er så billig som muligt.