RENGØRING AF SOLCELLER & ANLÆG

Når solcelleanlægget skal rengøres, er vi din professionelle samarbejdspartner.

Regn, vind, luftforurening, støv og fugleekskrementer tilfører solcelleanlægget snavs, som kan nedsætte anlægget energieffektivitet med helt op til 20-25%.

Vi tilbyder derfor rengøring af solceller og vask af solceller over hele Region Hovedstaden, så du og din virksomhed ikke mister energieffektiviteten.

FÅ DET OPTIMALE UD AF DINE SOLCELLEANLÆG

For altid at få det mest optimale ud af dine solceller og solcelleanlæg, så kræver det, at de bliver rengjort minimum én til tre gange om året. Hvor ofte, du bør få det tilset, afhænger blandt andet af tagets hældning. Jo mindre hældning, jo oftere skal der foretages rengøring af solceller og anlæg.

​Jano-Service er et rengøringsfirma med stor erfaringen inden for rengøring af solcelleanlæg. Vi anvender altid den nyeste teknologi, der sikrer dig som kunde, at du får en optimal rensning af solcellerne.

Ved hjælp af et filteranlæg, og altså ultra rent vand, vaskes solcellerne helt rene, så de igen kan yde deres maksimale effekt.

UDSTYR TIL RENGØRING AF SOLCELLER

Da der kan være tale om større anlæg af solceller, tager vi altid gerne ud og ser din virksomheds ejendom an, inden vi påbegynder rensningen. Det indebærer også, at vi tager en grundig snak med dig om det forestående projekt, så du ved mere om selve processen.

Vi klarer alle slags solcelleanlæg – uanset placering.

RENGØRING AF SOLCELLER PRISER

Når solcelleanlæg skal rengøres kræver det en stor mængde viden og erfaring. Anlægget kan nemt påføres skade, hvis man ikke ved, hvordan man håndterer rengøringen bedst.

Vi går derfor ikke ned på kompromis med rengøringen, og du sikres at få de bedste og mest optimale løsninger, der matcher dine behov.

Jano-Service sikrer anlægget lang levetid og størst mulig energieffektivitet, efter vi har foretaget rengøring af solceller og anlæg.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde angående rengøring af solceller, priser og anlæg for din virksomhed? Så hører vi gerne fra dig allerede i dag.

RENGØRINGSFIRMA TIL

ALLE TYPER ERHVERVSRENGØRING


Jano-Service har eksisteret siden 1993, og vi har derfor mange års erfaring inden for rengøring i baggagen. Vi hjælper både store og små virksomheder samt institutioner med alle former for rengøringsopgaver. Enten en gang imellem eller gennem en fast serviceordning.

Vi er særligt specialiseret i generel erhvervsrengøring, der indebærer kontorrengøring, rengøring af gulve og vinduespudsning. Derudover kan vi tilbyde rensning af solcelleanlæg og ejendomsservice.

Vi kan blandt andet hjælpe din boligforening med trappevask, pudsning af vinduer, indvendig rengøring og slibning samt behandling af gulve.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset hvilken rengøringsopgave vi er ude på. Hurtig og sjusket rengøring kender vi ikke til – uanset størrelsen på opgaven.

Kontakt os

VIL DU VIDE MERE OM, HVAD VI KAN TILBYDE DIG?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Jano-Service? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvor du blot beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​ Så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar og et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

  JANO-SERVICE

  Huginsvej 1
  3300 Frederiksværk

  40 20 51 52
  info@janoservice.dk

  CVR nr. 29259496