Professionel erhvervsrengøring i Frederiksværk & Nordsjælland

Hos Jano-Service i Frederiksværk har vi mange års erfaring med professionel erhvervsrengøring og herunder rengøring af kontorlandskaber og meget mere. Vores rengøringsservice sikrer et godt og sundt indeklima for medarbejdere og kunder. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund og resten af Nordsjælland.

Få en skræddersyet rengøringsaftale i Frederiksværk

Vi skræddersyr gerne en løsning til erhvervsrengøring, der opfylder dine og virksomhedens behov og ønsker. Uanset om du har behov for daglig rengøring eller en fast aftale, sikrer vi optimal rengøring, der giver præsentable lokaler og et godt indeklima i Frederiksværk.

Sammensæt selv opgaverne

Vi er et rengøringsfirma i Frederiksværk med stor erfaring indenfor erhvervsrengøring af kontorlandskaber, lagerlokaler, virksomheder og institutioner. Vi klarer både hovedrengøring og daglig rengøring.

Vi kan stå for mange forskellige opgaver, herunder:

  • Støvsugning
  • Vinduespudsning
  • Tæpperens
  • Tømning af skraldespande
  • Ejendomsservice
  • Vask af ovn og pladser
  • Aftørring af borde og skærme
  • Skuring af gulve
  • Rensning af solcelleanlæg
  • Andre opgaver i forbindelse med rengøring til erhverv

Vi tilbyder altid en skræddersyet løsning tilpasset dine behov, og du kan selv vælge, hvor ofte vi skal komme. Vores services indenfor erhvervs-, privat- og kontorrengøring tilbydes til fornuftige priser i hele Nordsjælland og Frederiksværk.

Rengøring og vedligeholdelse af gulve

Som dine lokale rengøringsspecialister i Frederiksværk og resten af Nordsjælland tilbyder vi ikke kun erhvervsrengøring, men også professionel rengøring og vedligeholdelse af alle gulvtyper. Ikke to gulve er ens – der findes mange forskellige typer, og derfor kræver de også forskellig håndtering og behandlingsmetoder. Vi har den erfaring, der skal til, for at sikre, at gulvet i din virksomhed får de bedste vilkår.

Udover at vi kan rengøre gulvene efter bedste evne, kan vi også være behjælpelige, når de skal slibes og behandles. Dette er især en opgave, vi varetager for mange boligforeninger i Frederiksværk, hvor vi også udfører erhvervsrengøring og rengøring efter håndværkere.

Få et tilbud på erhvervsrengøring i Frederiksværk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig mere information om vores ydelser, eller hvis du ønsker en god pris på din opgave.

Vores priser varierer og afhænger af opgavens størrelse, placeringer og meget mere. Vi sørger for en løsning, som sikrer dig et godt indeklima i virksomheden, og som du får stor glæde af. Kvalitet er vores vigtigste kendetegn, og det er noget, vi aldrig går på kompromis med.

Tag en snak med dit rengøringsfirma i Frederiksværk og få et uforpligtende tilbud med en fordelagtig pris på erhvervsrengøring.