Erhvervsrengøring i Frederiksværk, Hillerød og Frederikssund
Vinduespudsning i Frederiksværk

Professionel erhvervsrengøring efter dine behov

Det er vigtigt at få udført en grundig og effektiv erhvervsrengøring, da det sikrer et godt og sundt indeklima for medarbejdere og kunder. Hos Jano-Service står vi klar til at hjælpe din virksomhed, uanset branche og størrelse, med at komme alle bakterierne til livs. Vi udfører professionel erhvervsrengøring for kunder i blandt andet Hillerød, Frederikssund og Frederiksværk samt i andre omkringliggende områder.

Ønsker du hjælp til erhvervsrengøringen, så skræddersyr vi gerne en løsning, der opfylder dine og virksomhedens behov og ønsker, så du får den mest optimale og brugbare rengøring, der sikrer dig det gode indeklima.

Vælg selv de opgaver, du ønsker udført

Vi er et rengøringsfirma med stor erfaring indenfor rengøring af kontorlandskaber, lagerlokaler, virksomheder, institutioner m.m. Vi klarer derfor både den store hovedrengøring samt den daglige rengøring.

Når du skal have udført erhvervsrengøring, kan vi tilbyde at stå for mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være:

  • Støvsugning
  • Vinduespudsning
  • Tæpperens
  • Tømning af skraldespande
  • Ejendomsservice
  • Vask af ovn og pladser
  • Aftørring af borde og skærme
  • Skuring af gulve
  • Rensning af solcelleanlæg
  • Andre opgaver i forbindelse med rengøring til erhverv

Vi tilbyder som sagt altid en skræddersyet løsning, hvor opgaverne, der udføres, er tilpasset efter dine og virksomhedens ønsker og behov. Det betyder også, at du selv kan vælge, om du har behov, at vi kommer forbi og gør rent hver dag, en gang om ugen eller sjældnere. Mulighederne er mange, og vores services indenfor erhvervs-, privat- og kontorrengøring tilbydes altid til fornuftige priser.

Rengøring og vedligeholdelse af gulve

Udover den almindelige erhvervsrengøring, tilbyder vi også professionel rengøring og vedligeholdelse af alle gulvtyper. Vi ved, at gulve er forskellige og derfor kræver forskellig håndtering. Vi har den erfaring, der skal til, for sikre gulvet i din virksomhed de bedste vilkår.

Ikke nok med at vi kan rengøre gulvene efter bedste evne, så kan vi også være behjælpelige, når de skal slibes og behandles. Det sidste er især en opgave, vi varetager for mange boligforeninger, hvor vi også udfører rengøring efter håndværkere.

Kontakt os for et tilbud på erhvervsrengøring

Har du eksempelvis spørgsmål som “Hvad koster en vinduespudser?” eller andet – Er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig mere information, eller hvis du ønsker billig pris på din opgave.

Vores priser er individuelle fra gang til gang alt efter opgavens størrelse. Vi sørger for en løsning, som sikrer dig et godt indeklima i virksomheden, og som du få stor glæde af. Kvalitet er vores vigtigste kendetegn, og det er noget, vi aldrig går på kompromis med.

Tag en snak med os i dag og få et uforpligtende tilbud med en fordelagtig pris på erhvervsrengøring.

Ring til os
Skriv til os