Vinduespudsning2019-02-21T14:15:31+00:00

Vinduespudsning for virksomheder & erhverv

​Vinduer bliver mærket af vind og vejr.

Forurening, røg og snavs sætter sig generelt på vinduerne, og det kan være svært at få af, hvis vinduerne ikke tilses med jævne mellemrum.

Jano-Service står derfor klar til at udføre vinduespolering på vinduerne i din virksomhed, institution eller lignende. ​

Hos Jano-Service har vi stor erfaring med professionel vinduespudsning og vinduespolering inden for mange forskellige brancher. Vi arbejder til mange forskellige arbejder hovedsageligt i områderne omkring Hillerød, Birkerød og Frederiksværk.

Vi udfører altid et grundigt stykke arbejde med sikkerheden i top, så erhvervslokalerne igen kommer til at fremstå flotte og skinnende.

Vi overholder altid vores aftaler, ligesom vi lægger stor vægt på tryghed og diskretion, når vi udfører vinduespudsning og vinduespolering i arbejdstiden.

Vi løser alle opgaver inden for vinduespudsning

Vi et er alsidigt rengøringsfirma med vinduespudsning som vores primære styrke.

Vi udfører alt inden for både pudsning af vinduer og liftarbejde. Herunder blandt andet afvaskning af glastage, indvendige spær og meget mere. Derfor har vi også udstyr til at udføre næsten alle typer opgaver, og vi kan helt sikkert også løse jeres.

Efter poleringen sikrer vi, at din virksomheds vinduer igen fremstår præsentabelt. Ligesom solen igen får lov til at trænge ind, hvilket er til gavn for dine medarbejderes trivsel.

Skræddersyet vinduespolering

Hos Jano-Service arbejder vi for mange forskellige typer kunder, herunder alt fra forretninger til skoler, kontorer og boligforeninger.

Med vores moderne udstyr klarer vi vinduespolering i etager helt op til 12 meters højde – udvendigt såvel som indvendigt. ​Vi skræddersyr aftalen, så den matcher jeres behov.

Med en løsning fra os er der mulighed for enkelte gange af vinduespolering såvel som faste aftaler, hvor vi kommer så ofte, du og virksomheden ønsker det. ​​

Vi tilbyder specialopgaver

I forbindelse med vores tilbud om pudsning og polering af vinduer, tilbyder vi også at udføre specialopgaver. Det kan blandt andet være rengøring af spærkonstruktioner og højthængende lamper til udskiftning af pærer og rensning af tagrender.

I vores arbejde med erhvervskunder er diskretion, loyalitet og tillid nøgleord.

Vi er et rengøringsfirma, som I til enhver tid kan stole på, hvilket vores brede kundekreds også vidner om. ​

Skal vi hjælpe din virksomhed med pudsning af vinduer?

Ønsker du at høre mere om din virksomheds muligheder for vinduespudsning hos os? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Sammen finder vi den løsning, der bedst matcher dine behov og ønsker. Vi giver også altid gerne et uforpligtende tilbud.

Ring til os
Skriv til os